Hanglamp review: Edison Loft No. 3

Hanglamp review: Edison Loft No. 3

Wie op zoek is naar een originele hanglamp, moet zeker een kijkje komen nemen bij Loftlamp.nl. Hier heb je de keuze uit tal van lampen die allemaal ontworpen zijn naar originele en speciale ontwerpen. Daarnaast zijn de lampen die je hier kunt kopen ook vrij voordelig en zijn ze toe te passen binnen elk interieur. Of je nu van een klassiek interieur houdt of misschien wel van een industrieel interieur of een modern interieur, voor elk interieur is er wel een lamp te kiezen. Daarnaast kun je ook rekenen op de kwaliteit van de lampen. Ook al zien sommige lampen er vrij fragiel uit, je kunt er toch op rekenen dat ze zijn gemaakt van het allerbeste glas of materiaal dat niet makkelijk zal slijten of breken. Op deze manier heb je een zeer uitgebreide keuze uit verschillende lampen waaruit je kunt kiezen en waarvan je er zeker mag zijn dat je nog jarenlang plezier zult beleven aan de lampen.

Een van de meest interessante lampen die je kan vinden binnen het aanbod van Loftlamp is de Edison Loft No. 3. Deze lamp past goed bij jou als je op zoek bent naar een lamp die veel wegheeft van industriële invloeden en die je kamer zal voorzien van een prachtige lichtbundeling.

De Edison Loft No. 3 hanglamp

Het eerste wat je zal opvallen wanneer je deze lamp ziet, is dat het veel weg heeft van een industriële lamp. Dat is ook zeker het geval. Deze lamp is niet anders dan een moderne industriële lamp die afgeleid is van de lampen die vroeger in fabrieken werden gehangen. Misschien ben je wel bekend met het uiterlijk van de industrie? Bakstenen binnen, ruwe wanden en vloeren, hoge muren en natuurlijk geschikte verlichting aan het plafond. Deze lamp zou daar zo bij kunnen passen. En het is nu jouw kans om dezelfde industriële uiterlijken toe te passen binnen jouw eigen interieur van je eigen kamers. Deze lamp zal een mooie aanvulling zijn binnen elk interieur. Ook als je geen interesse hebt in een industrieel interieur, maar bijvoorbeeld op zoek bent naar een modern interieur, ook dan is deze lamp perfect om te hangen.

De kenmerken van de Edison Loft No. 3 hanglamp

Deze hanglamp is geheel gemaakt van metaal. Deze zwarte lamp dient te worden voorzien van een E27 fitting en het heeft maar één lichtbron. Ondanks het maar één lichtbron heeft, is het wel een uitstekende lichtbron die de kamer voorziet van een goede lichtbundeling. Met de kabel van ruim 135 centimeter is de lamp goed op te hangen en kan het ook op een gewenste hoogte worden gehangen. Hier heb je dan ruim speling in. De afmetingen van de lamp zijn als volgt: Hoogte: 15 cm. Diameter: 23 cm. De lamp heeft een iets kleinere lampenkap dan de lichtbron die je erin dient te draaien. De lampenkap is zwart en daarnaast is de lamp ook afgewerkt met gouden elementen. Het draad van de lamp is zwart. De combinatie van de kleuren zijn vrij neutraal waardoor de lamp goed te combineren is met de kleuren van andere accessoires in de kamer. De lamp is vrij voordelig en daardoor is het echt een koopje als je deze bij Loftlamp koopt. Je kunt rekenen op een goede afhandeling van je bestelling. Met je eigen profiel kun je je bestelling tot op de voet volgen en zal je lamp zorgvuldig worden verpakt en snel worden geleverd. Je hebt de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden en verzendopties. Deze lamp mag je zeker niet overslaan. Bekijk de mogelijkheden en maak je keuze zodat je straks ook een prachtige en originele lamp in huis hebt hangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.