Geen geboortekaartje, maar een geboorteplaatje

Geen geboortekaartje, maar een geboorteplaatje

Ik vind het erg leuk om andere blij te maken. Over het algemeen vinden mensen cadeaus erg leuk. Het is niet per se belangrijk dat je een cadeau extreem duur is. Sterker nog voor mij is een persoonlijk cadeau waar moeite voor is gedaan meer waard dan iets extreem duurs. Laatst heeft mijn broer een baby gekregen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een origineel en passend geschenk. Uiteindelijk heb ik via via een tip gekregen. Kijk eens op geboorteplaatje.nl Nieuwsgierig als ik was ben ik meteen dezelfde dag nog gaan kijken. Dit was precies wat ik zocht. Via geboorteplaatje.nl is het mogelijk, zoals de naam al zegt, om een geboorteplaatje te kopen. Een geboorteplaatje is een origineel en volledig gepersonaliseerd cadeau. Wanneer je zelf ook opzoek bent naar een origineel, gepersonaliseerd geboortegeschenk tegen een passende prijs ben je aan het goede adres. Ik raad je dan zeker aan nog verder te lezen.

Een geboorteplaatje is een glazen plaatje met mogelijk nog een houten ondersteuning, waarin het glazen plaatje kan staan. Zoals ik al heb gezegd is het geboorteplaatje te personaliseren. Zo kan je een foto op het glazen plaatje laten plaatsen. Onder de foto heb je de mogelijkheid om wat tekst te schrijven. Denk hierbij aan de naam en geboortedatum van het kindje. Ook kan je overige informatie toevoegen, zoals gewicht en lengte. Ook is het mogelijk om een lief stukje tekst te plaatsen.
Wanneer je besluit om een geboorteplaatje aan te schaffen is het mogelijk om deze zelf te ontwerpen. Via de website van geboorteplaatje is het heel eenvoudig om het glazen plaatje te ontwerpen. Zo kan je de afmetingen instellen en uiteraard de foto en tekst toevoegen. Het glazen plaatje met foto en tekst kost 19 euro. Wanneer je besluit om ook nog het houten onderstel aan te schaffen komt hier nog een klein bedrag bij. Maar dit is volledig optioneel. Tussen de 19 en 25 euro heb je hoe dan ook een fantastisch geschenk.

Na het ontwerpen van het plaatje is het tijd om af te rekenen. Dit is ten alle tijde pas na het ontwerpen. Het betalen is zeer eenvoudig en kan via verschillende betaalmethodes. Zelf Apple pay is een optie. Dit heeft mij positief verrast. Na het afrekenen zal je zien dat het leveren van je bestelling 4 tot 5 dagen duurt. Het pakketje wordt gewoon via de post bij jou thuis afgeleverd. Hou er dus bij de bestelling rekening mee dat het enkele dagen duurt. het is niet handig om een dag van te voren pas te bestellen.

Ik ben zelf enorm verrast door het geboorteplaatje. Ik vond het een zeer prettige website. Daarnaast vond ik het erg leuk dat je zelf je cadeau kan ontwerpen en personaliseren. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat het cadeau erg goed wordt ontvangen. Het is namelijk weer eens iets anders dan al die kaartjes uit de boekenwinkel. Zelf ben ik zeker van plan om in de toekomst bij nieuwe kraamvisites weer het geboorteplaatje te geven. Misschien komen er binnenkort wel nieuwe producten bij. Ik zou dat erg tof vinden. Zelf heb ik het gehele pakket gegeven bij de geboorte van mijn neefje. Dus zowel het plaatje en het houten onderstel. Ik vond de prijs van rond de 25 euro zeer degelijk. Het is aanzienlijk duurder dan een geboortekaartje, maar eerlijk is eerlijk zo vaak ga je niet om kraamvisite. en daarnaast ben je verzekerd van het origineelste cadeau. Het is dan zeker een aanrader om een geboorteplaatje cadeau te doen wanneer je op bezoek gaat bij kersverse ouders. Ik garandeer een zeer positieve reactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.