Bloemist Zwolle voor bloemen bezorgen

Bloemist Zwolle voor bloemen bezorgen

Ik bestel regelmatig hele mooie bloem boeketten bij Bloom & Shoots (Bloomenshoots.nl). Bij alle belangrijke gelegenheden denk ik eigenlijk meteen: daar moet een bloemetje bij! De reden waarom Bloom & Shoots mijn favoriete bloemist in Zwolle is, is vanwege de kwaliteit van de bloemen en de service. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een boeket zoekt, want je bent ervan verzekerd dat Bloomenshoots.nl altijd wel iets geschikt in petto heeft.

Verjaardag, afscheid, jubileum of zomaar…

Via Bloom & Shoots kun je bloemstukken voor alle gelegenheden bestellen. Zo had ik voor de verjaardag van mijn zus bijvoorbeeld een prachtig plateau boeket met pioenrozen en chocolaatjes laten bezorgen, aangezien pioenrozen haar lievelingsbloemen zijn en zij gek is op chocola. Het bloemstuk werd netjes op de afgesproken dag geleverd en mijn zus was er enorm blij mee! De bloemen zaten op een platte schijf karton en hierin zat dus de lekkere chocolade verwerkt. De pioenrozen heb ik laten samenstellen in verschillende roze- en wittinten en het zag er supermooi uit. Verder laat ik ook regelmatig een bloemetje bezorgen als er iemand in mijn omgeving bijvoorbeeld een jubileum viert, gaat trouwen of een andere belangrijke gebeurtenis in het leven heeft. Naast bloemen voor “leuke” gelegenheden stelt Bloom & Shoots ook rouwboeketten samen. Als ik een afscheid heb, dan laat ik dus ook een passend bloemstuk samenstellen dat ik dan aan de nabestaanden kan geven. Wat de gelegenheid ook is, Bloomenshoots.nl denkt met je mee. Als je in een paar zinnen beschrijft voor welke gebeurtenis je een bloemstuk zoekt en voor wat voor persoon het is, dan weten zij er altijd iets passends en fraais van te maken. Deze persoonlijke service is dan ook een van de redenen waarom Bloomenshoots.nl mijn favoriete bloemist is!

Beste kwaliteit en verse bloemen

Naast de persoonlijke service ben ik ook zeer tevreden over de kwaliteit van de bloemen bij Bloom & Shoots. De bloemen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze gaan ook zeker tien dagen mee. Bij het bestellen van boeketten krijg je ook altijd verzorgingstips, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Bloomenshoots.nl verwerkt allerlei soorten bloemen, van seizoensgebonden en unieke exemplaren tot aan bloemen die het hele jaar door te verkrijgen zijn. De bloemen worden iedere ochtend vers ingekocht bij de bloemenveiling. Alleen de allerbeste bloemen worden diezelfde dag nog in de boeketten verwerkt en bij jou bezorgd. Je haalt dus gegarandeerd verse bloemen in huis als je bij Bloom & Shoots bestelt. Hoe het boeket er uit komt te zien, is afhankelijk van het aanbod bloemen van die dag op de veiling. Het is daarom altijd een verrassing hoe het boeket eruit komt te zien. Wees gerust, want de bloemisten weten echt wat ze doen en hebben oog voor detail. Alle boeketten die ik tot nu toe heb besteld, waren stuk voor stuk echt beeldig om te zien en geen enkel bloemstuk was precies hetzelfde. Wat mij betreft is bloemen laten bezorgen door Bloom & Shoots het geld dubbel en dwars waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published.